Vestre Frogner gård er en liten perle i Bærum. Det ligger sentral til og det er en av de eldste gårdene i Bærum. Gården har gått gjennom mange generasjoner,og ble kjøpt opp av familien  i 1875

 

På gården bor Hans Kristian og Jorunn Frogner. Andre familiemedlemmer bor også på gården.

Bedriften består av en eier og sjef, Hans Kristian Frogner, og flere selgere og plukkere. Før var det full gårdsdrift med dyr osv, men nå konsentrer de seg kun om korn, skog og selvplukk og salg av bær og frukter. Hovedprioriteringen er bringebær, men de selger også epler, pærer, kirsebær, plommer, rips og solbær.

Gården har drevet med dette i mange år og har nå over 6-7 km med bringebærbusker.

Sesongen med bær varer fra ca midten av juli og til slutten av august, mens epler kan plukkes fram til oktober. Det er lett servering på stedet, mange blir sittende og nyte utsikten og den fredlige tilværelsen.

Selvplukk


Mange ser på det å plukke bær som en hyggelig aktivitet, hvor opplevelser og natur står i fokus. Det er også muligheter for å sette seg ned med en kopp kaffe og litt å knaske på, samtidig som du kan nyte utsikten.

Når du kommer blir bokser og kasser veid. Det er mulig å få kjøpt begge deler på gården, men du kan gjerne ta med dine egne. De har beholdere som du kan feste på kroppen, og plassere de grønne kurvene i. Du får så tildelt et område og blir fulgt dit.

Når du er ferdig, veier de kassene igjen og trekker vekk vekten av selve kassen.


Velkommen skal du være